Groepen

Iets te vieren? Wat is het dan leuk om dit met vrienden en familie te doen bij het Speelkasteel. Het uitje voor jong en oud wat altijd door kan gaan, want wij zijn niet afhankelijk van het weer!

Het speelkasteel is de perfectie locatie voor uitgebreide feesten en partijen. U kunt hierbij denken aan familie verjaardagen, jubileumfeesten of babyshower, maar natuurlijk ook voor bedrijven en verenigingen zijn wij de ideale locatie.

Het Speelkasteel beschikt over een prachtig luxe restaurant waar u met uw gezelschap rustig kunt genieten van uw dag. Wij reserveren voor u en uw gezelschap een voldoende aantal tafels om lekker te genieten van een hapje en een drankje terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de uitgebreide speelstructuren. Lekker klimmen en klauteren of een duik nemen in ons enorme ballenbad.

De medewerkers van het Speelkasteel staan graag voor u klaar om uw gezelschap te bedienen aan tafel, zodat u geen omkijken heeft naar de zorg voor uw gasten.

Ook is het mogelijk om met uw gezelschap te genieten van een lunch of overheerlijk diner. Speciaal voor groepen hebben wij de volgende mogelijkheden samengesteld.

Groepsarrangementen gaan vanaf 25 kinderen of 15 volwassenen.

Bij minderen dan 25 kinderen adviseren wij u een kinderfeestjesarrangement te boeken de volwassenen kunnen nog wel gebruik maken van de volgende optie’s:

Groepsarrangement

Alle volwassenen hebben vrij entree

Kind €9,75 Vanaf 25 kinderen

Inclusief onbeperkt spelen, patat met mayonaise en één glaasje limonade.

Consumpties

Afhankelijk van uw keuze schenken wij het gehele assortiment, of een vastgesteld deel daarvan aan uw gasten. Alle geschonken consumpties worden achter de bar bijgehouden.

Drankenkaart

Extra

  • Borrelnootjes €0.75 p.p.
  • Bittergarnituur warm €2,25 p.p 1 ronde
  • Pannenkoekrolletjes van gerookte zalm of carpaccio €3,95 p.p 1 ronde
  • Lunch arrangement v.a. €8,00
  • Drank afkoop (4 uur) € 24,50 p.p

Ook is het mogelijk om met uw gezelschap te genieten van een lunch of overheerlijk diner. Speciaal voor groepen hebben wij de volgende mogelijkheden samengesteld.

Groepsmenu vanaf 15 personen

 

Reserveren groep