Corona maatregelen

 

Wij doen er alles aan om jouw bezoek bij Het Speelkasteel op een veilige manier te laten verlopen. In onze accommodatie volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Ook wordt er een beroep gedaan op ieders verantwoordelijkheid. Neem de algemene basisregels van het RIVM zo veel mogelijk in acht. Was regelmatig je handen, hoest en nies in de binnenkant van je elleboog, houd 1.5 meter afstand van andere huishoudens en blijf thuis bij de bekende klachten. 

 

 

Veel gestelde vragen 

Moet ik een QR code laten zien om naar Het Speelkasteel te gaan?
Ja, door de huidige maatregelen zijn wij genoodzaakt om een QR code via de corona check app (of op papier) te vragen. Een geldige QR code is te verkrijgen door een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag.

Moeten kinderen ook een QR code tonen bij binnenkomst?
Nee, kinderen tot en met 12 jaar zijn vrijgesteld en hoeven dus geen QR code te tonen bij binnenkomst.

Wat als ik geen geldige QR code heb?
Helaas mag u onze accommodatie niet betreden zonder een geldige QR code.

Gezondheidsklachten als bezoeker?
Wanneer u in het bezit bent van een vaccinatie- of herstelbewijs, heeft u altijd een geldige QR code. Mocht u gezondheidsklachten hebben, willen wij u vragen verantwoordelijk om te gaan met uw keuze om onze locatie te bezoeken.
Heeft u klachten? Blijf thuis en laat u testen.
Wanneer u klachten krijgt tijdens een bezoek aan ons speelparadijs vragen wij u en uw huishouden naar huis te gaan in verband met de veiligheid van andere gasten en onze medewerkers.

Problemen met de QR code door overmacht?
Mocht er een storing zijn bij de corona check app door bijvoorbeeld overbelasting van de App, zullen wij dit ter plekke bekijken en een passende oplossing proberen te vinden. We gaan ervan uit dat alles werkt, helaas kan het voorkomen dat er een storing ontstaat waardoor dit voor ons als bedrijf overmacht is. Wij vragen hiervoor om uw begrip.

Moet ik een mondkapje dragen?
Ja, vanaf zondag 28 november is het verplicht om een mondkapje te dragen in onze accommodatie.

 

 

Het Speelkasteel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en wij vragen onze bezoekers zich daar ook aan te houden. Kom dus niet naar Het Speelkasteel als jij of iemand in jouw huishouden last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest en/of verhoging (tot 38ºC).

 

 Welke maatregelen heeft Het Speelkasteel getroffen?

  • Het is verplicht je bezoek vooraf online te reserveren.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht, wanneer u plaats neemt aan tafel mag deze af.
  • Iedereen dient 1.5 meter afstand te bewaren.
  • Er zijn hygiëne-punten aanwezig met desinfectie pompen.
  • Het Speelkasteel is iedere dag vóór opening grondig gereinigd. 
  • De speeltoestellen, tafels en toiletten worden zeer regelmatig schoongemaakt.
  • Gasten en personeel blijven thuis bij ziekteverschijnselen.

   

 

Extra hygiënemaatregelen

Om een bezoek aan het Speelkasteel zo hygiënisch mogelijk te maken bieden wij centrale desinfectie punten aan en maken onze medewerkers belangrijke contactpunten met regelmaat schoon. 

 

 

EHBO en BHV

In geval van nood volgen wij de richtlijnen m.b.t. hulpverlening van het RIVM en het Oranje Kruis (bijv. reanimatie). Hiervoor zullen onze medewerkers van de Bedrijfshulpverlening extra persoonlijke beschermingsmiddelen dragen.

 

 

1. Was regelmatig je handen

Het Speelkasteel biedt op diverse plekken extra desinfectie aan en in de toiletruimte gelegenheid om je handen te wassen. De RIVM regels voor handen wassen zijn als volgt:

  • Was regelmatig je handen. Ook na niezen of hoesten in de elleboog.
  • Was je handen 20 seconden lang met water en zeep, droog je handen daarna goed af met papier.
  • Was je handen voordat je naar buiten gaat, als je weer thuis komt, als je je neus hebt gesnoten, voor het eten en nadat je naar de wc bent geweest.

2. Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog

3. Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg

4. Schud geen handen

 

 

 

Wij vragen je om de aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen. Niet opvolgen kan leiden tot het afbreken van het bezoek. Samen zorgen we ervoor dat iedereen voldoende ruimte heeft tijdens het bezoek.