Speelparadijs in Hoofddorp

Het Speelkasteel is een binnen- en buitenspeelparadijs van maar liefst 7.000 m² met daar bij in een prachtig restaurant met een uitgebreide menukaart.

Alle kids van nul tot en met twaalf jaar kunnen zich hier fantastisch vermaken in een veilige en zeer hygiënische omgeving. Het Kasteel is ingedeeld in verschillende leeftijdgroepen, zodat zowel jonge als oudere kinderen zich heerlijk kunnen vermaken en veilig kunnen spelen. 

Voor de allerkleinste kasteelbewoners is er een babybox, voor de iets grotere kasteelbewoners is er een uitdagende speelstructuur compleet met ballenbak en glijbanen. Voor de durfals het mega klimkasteel met free-fall glijbaan.

Prettig is dat ouders rustig in het ruime restaurant kunnen zitten terwijl de kinderen aan het spelen zijn. Vanuit het restaurant hebben ze goed overzicht over hun spelende kroost. Natuurlijk beschikt het speelkasteel over Free wifi, een leestafel en diverse kolommen met stopcontacten waar uw laptop of telefoon kunt opladen.

Reserveren

Buitenspeelplaats

Het speelkasteel beschikt over ruime en uitdagende buitenspeelplaatsen, dus ook bij mooi weer een echte aanrader!

  • buiten-spelen1
  • buiten-spelen2
  • buiten-spelen3

En u wordt ook bediend aan tafel!

Regen of zonneschijn in het Speelkasteel zit je altijd goed. Naast het ruime speelaanbod binnen heeft het Speelkasteel ook nog eens een fanatische buitenspeeltuin. Voor de kids staat er een gigantisch piratenschip, er zijn uitdagende interactieve speeltoestellen of lekker springen op de mega air trampoline.

Veiligheid & hygiëne

Alle speeltoestellen van Het Speelkasteel voldoen aan de Europese norm en zijn dus uitermate veilig. Doordat we onze speeltuin dagelijks inspecteren blijft die veiligheid gewaarborgd.

Er is altijd personeel aanwezig met een diploma BedrijfsHulpVerlening (BHV). Elk jaar krijgt ons personeel een BHV-herhaling. 

Het Speelkasteel beschikt over een ontruimingsplan en voldoet aan de eisen van de brandweer. Er zijn rookmelders aangebracht en op diverse plaatsen bevinden zich handmelders. Brandblussers zijn aanwezig en worden jaarlijks gekeurd.

In de keukens wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het HACCP levensmiddelen controleproces, een proces geïnitieerd door de Europese Unie.

Ook de verschillende speelstructuren worden wekelijks schoongemaakt. De ballen uit de ballenbakken worden met regelmaat gereinigd in een speciale ballenwasmachine.

Alle bezoekers kunnen bij binnenkomst onze huisregels lezen en dienen zich hieraan te houden. Door het betreden van Het Speelkasteel verklaart u zich bekend én akkoord met deze regels.

Reserveren